Surpriza turului, joacă luni la Mioveni!

0
  • Superliga, Etapa 16: CS Mioveni – Hermannstadt, luni, ora 18:00

CS Mioveni începe returul campionatului cu un meci conrta nou-promovatei Hermansntadt. În tur, la Mediaș a fost 3-0 pentru oaspeți.
Galben-verzii au de luat o revanșă în fața sibienilor, după ce la meciul din tur, primul de la promovare al gazdelor de atunci, s-a terminat 3-0 fără prea multe șanse pentru argeșeni. Pentru Hermannstadt nu a fost chiar o surpiză rezultatul, pentru că trupa lui Măldărășanu a mers ceas timp de 12 etape, când a cedat primul meci. Chiar și acum echipa se află în preajma podiumului, locul 5 cu 23 de puncte, al 5 de locul 3, asta după ce etape bune s-a aflat chiar în primele 3 clasate.
În ultima perioadă Hermannstadt a cam încetinit motoarele, iar de 4 partide adversara de luni a Mioveniului are e înfrângeri și o remiză în campionat, plus o altă înfrângere în Cupă. De partea cealaltă, Mioveniul abordează meciul de pe ultimul loc al clasamentului, echipa lui Stoican strângând doar 8 puncte în 15 partide disputate.
Astfel, că presiunea este destul de mare la Mioveni, echipa fiind în criză de puncte și doar o victorie poate debloca situația. Gazdele de luni vin după un joc bun, cu FC Botoșani, dar în care le-au lipsit golul care să aducă cele 3 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.