Au blocat circulaţia ca să petreacă

2

Trei indivizi ai intrat în atenţia oamenilor legii după ce au blocat circulaţia în centrul Piteştiului, în apropiere de Pavone. Aceştia s-au filmat şi au postat înregistrările pe reţele de socializare în timp ce dansau lâmgă cele trei maşini parcate în mijlocul străzii! Pe imagini se văd coloanele de maşini.  
„Am blocat toată circulația, băieți”, spune unul dintre șoferi, în timp ce fumează și face mișcări de dans pe ritmurile muzicii care se aude dintr-o mașină. Pe filmare se poate observa o coloană destul de mare de mașini care așteaptă ca cele trei autoturisme să pornească la drum. Același tânăr le face semn șoferilor care așteaptă în coloană să aibă răbdare. Totul pentru care cei trei, care conduceau Mercedes şi BMW, să se laude pe Facebook şi TikTok cu faptele lor.
„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 339 și 371 din Codul Penal, urmând a fi stabilite împrejurările în care fapta a fost săvârșită și măsurile legale ce se impun”, transmite IPJ Argeș.Indivizii au fost identificaţi de oamenii legii. Sunt din comunele Băiculeşti şi Merişani.

2 COMENTARII

  1. prima solutie ar fi suspendarea perimiselor de conducere, acesti cocalari nu trebuie sa detina permis, a doua ar fi o mare amenda, chiar asa a ajus tara asta ca nimeni nu mai respecta legea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.