DSV Argeș a reprezentat România, la un curs de instruire

0

Zilele trecute, DSVSA Argeș, prin dr. Mihai Bădiceanu – șeful Serviciului Control Oficial Siguranță Alimentelor, a reprezentat România, la un curs de instruire al Comisiei Europene, ținut în Italia. 
Cursul a avut tema „Igiena alimentelor și flexibilitate” și a fost susținut la Torino în cadrul programului Comisiei Europene “Better Training for Safer Food”. Ideea cursului a pornit din dorința Comisiei de a proteja diversitatea produselor alimentare la nivelul statelor membre și de a sprijinii micii producători să se adapteze pachetului legislativ privind igienă alimentară, în mod unitar în toată comunitatea europeană.
Cursul a avut o secțiune teoretică, cu prezentări de situații, exemple concrete din stalele membre, studii de caz și teste de verificare a cunoștințelor acumulate și o parte practică, cu vizite la mici producători din regiune și unități mari, autorizate pentru produse tradiționale, pentru a vedea la față locului cum se aplică măsurile de flexibilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.