Zilele trecute, DSVSA Argeș, prin dr. Mihai Bădiceanu – șeful Serviciului Control Oficial Siguranță Alimentelor, a reprezentat România, la un curs de instruire al Comisiei Europene, ținut în Italia.
Cursul a avut tema „Igiena alimentelor și flexibilitate” și a fost susținut la Torino în cadrul programului Comisiei Europene “Better Training for Safer Food”. Ideea cursului a pornit din dorința Comisiei de a proteja diversitatea produselor alimentare la nivelul statelor membre și de a sprijinii micii producători să se adapteze pachetului legislativ privind igienă alimentară, în mod unitar în toată comunitatea europeană.
Cursul a avut o secțiune teoretică, cu prezentări de situații, exemple concrete din stalele membre, studii de caz și teste de verificare a cunoștințelor acumulate și o parte practică, cu vizite la mici producători din regiune și unități mari, autorizate pentru produse tradiționale, pentru a vedea la față locului cum se aplică măsurile de flexibilitate.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525