Alegeri în cadrul organizaţiilor locale PSD

0

PSD se află în plină perioadă de alegeri la nivel local. Primarii localităţilor au fost reconfirmaţi în funcţiile de conducere. În weekend au fost alegri la Ştefăneşti, Mărăcineni, Budeasa şi Miceşti.  
Peste 250 de membri ai organizației au fost prezenți la Conferința organizată , iar în urma votului exprimat de către aceștia primarul Nicolae Velcea a fost ales în funcția de președinte al PSD Ştefăneşti. Biroul Politic Orășenesc include alți 12 vicepreședinți, membri și secretar executiv, anunţă PSD Argeş. La eveniment au participat Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, deputatul Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeş, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu, primarii Ion Georgescu de la Mioveni și Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, consilierii județeni Cristina Popa, Narcisa Nicolescu, Marius Pârvu, Bogdan Bălan, Aurel Iacșa, consilieri locali, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Toma Nicodim și Cristi Funie.
Tot duminică au avut loc Adunările Generale de Alegeri ale organizațiilor locale PSD din comunele Mărăcineni, Budeasa și Micești.
În urma votului exprimat de către membrii prezenți la Adunări, primarul Nicolae Dascălu a fost ales în funcția de președinte al PSD Mărăcineni, primarul Nicolae Rachieru a fost ales președinte al PSD Budeasa, iar Nicolae Olteanu a fost ales președinte al PSD Miceşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.