Şoferul beat a rupt un stâlp!

0

Noaptea a chefuit la o nuntă, iar ziua a urcat beat la volan şi a provocat un accident în urma căruia ar fi putut să îşi piardă viaţa. Tânărul în vârstă de 29 de ani, a pierdut controlul volanului în timp ce se afla la Valea Iaşului şi a lovit un stâlp de susţinere a firelor electrice pe care l-a rupt. A ajuns la spital cu multiple traumatisme.  
Accidentul a avut loc ieri, pe DN 7C, la Valea Iașului. Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au mers la faţa locului pentru cercetări. „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Valea Iașului, din direcția Albeștii de Argeș spre Curtea de Argeș, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultată că bărbatul în cauză, care se afla singur în autoturism, era sub influența alcoolului. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde, pe lângă acordarea de îngrijiri medicale, având în vedere că valoarea alcoolemiei era peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului i-au fost recoltare probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.”a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
Alin Ionuţ T., de 29 de ani, din comuna Corbeni conducea un Chevrolet.
Tânărul avea o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. El le-a spus oamenilor legii că noaptea a fost la o nuntă unde a băut ceva mai mult. Dimineață a crezut că alcoolul din sânge s-a eliminat şi de aceea a plecat cu maşina. El a declarat că a avut impresia că un alt autovehicul, care venea din sensul opus, intră în el şi de aceea a tras brusc de volan. Manevra l-a dus direct în stâlp. Din fericire, nu are leziuni grave. Va fi cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.