S-au afundat în subsolul clasamentului!

0
1
  • Superliga, Etapa 16: CS Mioveni – Hermannstadt 0-2 (0-0)

CS Mioveni a rămas ultima în clasamentul Superligii și după prima etapă a returului, dar ce este mai distanța față de urmăritoare este de 8 puncte. Luni, trupa lui Flavius Stoican a mai bifat un eșec acasă 0-2 cu Hermannstadt.
De altfel formația sibiană s-a impus și în tur, cu 3-0 și, la fel ca și atunci, și acum Mioveniul putea să mai joace o repriză și to nu putea să dea gol. Cu toate că, galben-verzii au mai fost mai activi în joc, au încercat mai mult șuturile la poartă și au combinat mai mult, însă nu au putu băga mingea în poartă. Din ce s-a văzut pe teren, le-a lipsit clarviziunea în joc, ultima pasă și imprecizia în fața porții. În prima repriză oaspeții nu prea au ajuns în careula advers, iar CS Mioveni mai multe situații prin Scarlatache, Rădescu, Oancea, Antal și Garutti. Și de la cabine gazdele au ieșit mai bine și au mai ratat o ocazie prin Krasniqi. Însă, în minutul 52 s-a văzut pentur prima oară ieșirea din teren în urma accidentării a lui Scarlatache. După o greșeală la mijlocul terenului, Paraschiv este lansat în adâncime, îl depășește total pe Ene și înscrie de pe stânga cu un șut la colțul scurt, în vinclu. Degringolada a continuat, iar după un corner bătut scurt, pe dreapta, mingea centrată la 11 m, a fost perfectă pentru Ionuț Stoica, fundașul scăpând ușor de marcaj și înscriind cu capul la colțul lung. În minutul 74, Popescu și-a salvat echipa respingînd senzațional un balon pe care scria 0-3! Finalul a aparținut gazdelor, dat fără rezultat și pe tabela de marcaj, acolo unde șutul puțin peste al lui Carnat de la 25, capul lui Garutti din careu și reluarea în bară a lui Krasniqi din ultimul minut nu au contat, scorul final rămânând 0-2.
Pentru CS Mioveni situația de înrăutățește de la etapă la etapă, echipa lui Stoican fiind la 8 puncte formațiile din față, dar, ce e și mai rău, aflându-se în fața unei serii infernale, cu Farul, CFR, FCSB și U Craiova.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.