Un şofer beat a rănit două persoane

0

Un accident s-a petrecut pe strada Mircea Vodă, luni seara. Două persoane au fost rănite şi două maşini au fost avariate. În timpul cercetărilor, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au constatat că şoferul care a provocat coliziunea este beat. Avea o concentraţie de alcool de 1,03 la mie alcool în aerul expirat. Foto Info Trafic Piteşti
Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că Ştefan M. un bărbat de 66 de ani, din București, care conducea un autoturism Volkswagen Passat pe strada Mircea Vodă, la intersecția cu strada Pătrașcu Vodă, a lovit un taxi în care era o pasageră. Accidentul a avut loc pe fondul nerespectării semnificației indicatorului ,,Cedează trecerea”. Volkswagenul a intrat în coliziune cu Loganul condus pe strada Pătrașcu Vodă de către Florin N. de 51 de ani, din Pitești, taximetrist, care transporta o pasageră. În urma impactului atât taximetristul cât şi Elena Z.de 37 de ani, au fost răniţi uşor. La sosirea echipajului de Poliţie, şoferii implicaţi au fost puşi să sufle în etilotest. S-a constatat că Ştefan M. era băut, având o concentraţie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Taximetristul și pasagera din aceeași mașină, au fost transportați la spital pentru investigații medicale. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, anunţă IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.