Undă verde pentru Drumul Expres Pitești-Mioveni

1

Veste bună pentru transportatorii care au contracte cu uzina Dacia-Renaut, dar nu numai. Ieri a fost semnat protocolul de colaborare între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Consiliul Județean Argeș pentru construcția Drumului Expres A1-Pitești-Mioveni. 
Anunțul a fost făcută de PSD de Argeș. „Astăzi (n.r.ieri) în prezența ministrului Sorin Grindeanu, a fost semnat un protocol de colaborare între CNAIR și autoritățile din județul Argeș pentru construcția Drumului Expres A1-Pitești-Mioveni.
CNAIR se ocupă de asigurarea finanțării, iar Consiliul Județean Argeș de derularea procedurilor de achiziție pentru contractarea serviciilor de elaborare a studiului de fezabilitate, precum și de monitorizarea implementării și a serviciilor executate în cadrul procesului de elaborare a studiului.
Acest obiectiv este important pentru dezvoltarea economică regională și pentru conectivitatea la infrastructura rutieră referențială de tip TEN-T.
La București au fost prezenți pentru acest eveniment Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești și președinte executiv al PSD Argeș, deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și Cristi Puiu, administrator al județului”, a biroul de presă al PSD Argeş.

1 COMENTARIU

  1. ” … de derularea procedurilor de achiziție pentru contractarea serviciilor de elaborare a studiului de fezabilitate, … „. Aiasta, cu studiul de fezabilitate, chiar ca-i tare ! Cum … la olteni / casi peste casi si deasupra alte casi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.