A dat foc la haină şi a pus-o în şifonier!

0

Puţin a lipsit ca un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Curtea de Argeş să-şi distrugă întreaga casă. După o ceartă în familie acesta s-a dus în dormitor a dat foc la o haină şi a băgat-o aprinsă în şifonier. Pentru fapta lui a fost arestat preventiv. 
Incidentul a avut loc pe 16 noiembrie, când Marian M. de 53 de ani, a avut o ceartă cu soţia şi fiul său. Bărbatul era beat şi ca să se răzbune pe membrii familiei a hotărât să dea foc casei. S-a dus în dormitor şi fără ca cei ai casei să ştie ce face, a luat o haină, a turnat combustibil pe ea şi a băgat-o în şifonier. În scurt timp întregul dulpa cu haine ardea. Bărbatul s-a dus apoi la soţie şi i-a spus că se va alege praful de toată casa, că a pus foc. Femeia şi fiul ei au sărit să stingă flăcările fiind chemaţi şi pompierii. A ars o parte din mobilier şi hainele din şifonier, camera fiind înnegrită de fum. Din fericire focul nu a ajuns la restul încăperilor. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au întocmit dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Miercuri l-au reţinut pe Marian M. pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ieri bărbatul a fost dus la Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de arestare prevevivă.
Instanţa a admis cererea şi a emis pe numele inculpatului un mandat pentru 30 de zile. Decizia poate fi atacată cu apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.