A murit Eugen Chelaru, profesor universitar, avocat şi fost judecător

0

A încetat din viață cunoscutul profesor universitar, avocat și fost judecător, Eugen Chelaru. Anunțul a fost făcut de Baroul Argeș.

„Cu profunda tristețe anunțăm trecerea în neființă a dl.avocat prof. univ. dr. EUGEN CHELARU! Plecarea dumnealui dintre noi lasă un gol imens în Baroul Argeș. Drum lin, spre o lume mai bună, Domnule Avocat! Dumnezeu să îl odihnească!” au scris reprezentanţii Baroului Argeş pe un cont de socializare.

„Am aflat cu surprindere și profund regret că profesorul universitar Eugen Chelaru, unul dintre cei mai apreciați avocați și fost judecător din Argeș, a încetat din viață. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!” a transmis şi conducerea PSD Argeș

 

Eugen Chelaru a fost judecător la Judecătoria Piteşti din 1979 până în  1991 când s-a transferat la Tribunalul Argeş acolo unde a profesat până în 1994. În acelaşi an a devenit avocat în Baroul Argeş şi timp de 20 de ani a fost membru al consiliului Baroului Argeş. Eugen Chelau era profesor universitar la Universitatea Piteşti din 1994, în perioada 2008-2012 a fost decan la Facultatea de Științe Juridice și Administrative, iar în 2015 a devenit decan al Facultăţii de Științe Economice și Drept, Universitatea din Pitești, funcţie ocupată până în prezent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.