Părinţii îl credeau dispărut el era arestat!

3

La sfârşitul lunii octombrie, o familie din comuna Oarja, ajunsese la disperare după ce de trei zile nu reuşeau să mai ia legătura cu fiul lor, un tânăr în vârstă de 19 ani. Băiatul era plecat în Germania de o aproximativ o săpătmână şi după ce o vreme a comunicat cu cei ai casei, brusc nu a mai răspuns la telefon. Crezând că i s-a întâmplat ceva rău, rudele au anunţat dispariţia lui şi au cerut ajutorul poliţiştilor. Oamenii legii l-au găsit viu şi nevătămat, în arest!  
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați, în cursul zilei de 29 octombrie a.c., de către aparținătorii numitului M. Alexandru , de 19 ani, din comuna Oarja, cu privire la faptul că, din data de 18 octombrie a.c, acesta ar fi plecat la muncă în Germania, iar din data de 26 octombrie a.c., nu mai pot lua legătura cu el. Poliţiştii argeşeni au făcut demersuri pentru a afla ce s-a întâmplat cu tânărul argeşean.
Printre pisatel urmate de oamenii legii a fost inclusiv aceea că tânărul s-ar aflat reţinut de poliţşia germană.
Biroul de Cooperare Internaţională a confirmat bănuielile poliţiştilor atunci când a transmis că Alexandru M. se află încarcerat şi după aretsare, tânărul nu a vrut să se foloseasă de dreptul său de a suan pe cineva dintre apropiaţi. Poliţiştii au anunţat familia, ecomandându-le ca penru infrimaţii suplimentare să se adreseze Ambasadei Gemraniei la Bucureşti.

3 COMENTARII

  1. Vă cunosc și vă apreciez talentul literar, mă bucur că lucrați la un nou roman.
    Sper să aveți amabilitatea și timpul necesar pentru aprecierea romanului meu, Efemeride,
    într-o Prefață.
    De asemenea, as fi onorată și plină de recunoștință dacă mi-ați găsi un post în redacție.
    Notorietatea dumneavoastră depășește cele doua județe Argeș și Vâlcea, de care ma simt sufletește legată, astfel că aș fi încântată dacă mi-ați deveni mentor.
    Cu deosebita considerație,
    Gorunescu Carmen Lidia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.