Latovlevici, huiduit

0
1

Deși a început partida ca titular, Iasmin Latovlevioci a fost schimbat după doar 30 de minute. Experimentatul fundaș a greșit la primul gol al covăsnenilor, faultându-l în careu pe Nicolae Păun. La ieșirea de pe teren, Latovlevici a fost huiduit de întreg stadionul, fanii piteșteni neuitând greșelile comise și în alte partide care au privat echipa de puncte prețioase în clasament.
Au îmbrăcat un echipament inedit
În confruntarea cu Sepsi, FC Argeș a evoluat într-un echipament similar celui de acum 50 de ani, când piteștenii învingeau pe Real Madrid(2-1), în Cupa Campionilor Europeni. La stadion a fost prezent şi Vasile Stan, portarul argeşenilor din respectiva confruntare. Acesta a primit tricoul lui Cătălin Straton la finalul partidei şi a avut câteva cuvinte de încurajare pentru portarul formaţiei antrenate de Marius Croitoru. Vasile Stan a jucat 99 de meciuri pentru FC Argeş între 1971 şi 1975, timp în care a cucerit şi un titlu în stagiunea 1971-1972.
Debut în Liga I la 15 ani și 7 luni!
Partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe a consemnat și debutul în Liga I al juniorului Yanis Pîrvu, fotbalist în vârstă de doar 15 ani, 7 luni și 3 zile! Nemulțumit de prestația seniorilor, antrenorul Marius Croitoru l-a aruncat în luptă și pe tânărul Pîrvu, component de bază al selecționatei României U16. Introducerea puștiului în teren a fost aplaudată la scenă deschisă de spectatorii prezenți. Tânărul mijlocaș piteștean nu a dezamăgit în cele 40 de minute petrecute pe teren, evoluția sa fiind mult mai bună decât a altor jucători cu pretenții.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.