Activitatea parlamentarilor de Argeș (VII)

0

Astăzi am ajuns la ultima parte din seria prezentării activităţii parlamentarilor de Argeş. Timp de peste o săptămână, cititorii au putut afla cum le sunt reprezentate interesele în Parlament de către senatorii şi deputaţii pe care i-au votat, ce proiecte de legi au depus, care au fost adoptate şi ce întrebări şi interpelări au adresat aceştia ministerelor de resort. Încheiem prezentarea cu activitatea deputatului Ionuţ Moşteanu (USR). În numărul de mâine veţi citi un clasament al parlamentarilor, în funcţie de activitatea lor în cifre. Veţi afla care este cel mai „vocal” deputat, care este cel mai activ în privinţa proiectelor de lege iniţiate şi cine a avut cea mai slabă activitate.  

Ionuț Moșteanu a avut 149 luări de cuvânt

Ionuț Moșteanu este deputat aflat la ce de-al doilea mandat şi liderul Grupului Parlamentar Uniunea Salvați România. Din martie 2022 face parte din Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului iar până atunci a fost în Comisia pentru transporturi şi infrastructură. De asemenea, face parte din Grupurile Parlamentare de Prietenie cu Irlanda și cu Georgia.
Activitatea parlamentară în cifre:
Luări de cuvvânt: 149 , în 86 de ședințe în timpul cărora a vorbit o oră, 46 de minute și 55 de secunde.
Luări de cuvânt în Biroul Permanent: 83, în 62 de ședințe
Propuneri legislative inițiate: 38 din care 8 promulgate legi (Proiect de Lege pentru modificarea Legii recunoştinţei pentru victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989, pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Braşov din noiembrie 1987 şi pentru revolta muncitorească anticomunistă din Valea Jiului-Lupeni-august 1977 nr.341/2004, Propunere legislativă pentru completarea Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID -19, Proiect de Lege pentru declararea zilei de 15 noiembrie ca Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987, Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată, Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice).
Proiecte de hotărâre inițiate: 3 ( două proiecte de hotarâre privind modificarea şi completarea Regulamentului Camerei Deputaţilor, Proiect de hotarâre privind încetarea dreptului de folosinţă acordat Clubului Parlamentarilor Români “Ion Raţiu” asupra terenului aflat în administrarea Camerei Deputaţilor, precum şi preluarea bazei sportive aferente Clubului Parlamentarilor de către Camera Deputaţilor).
Întrebări și interpelări: 1
Moțiuni: 10, din care două moțiuni simple, una amânată și celelalte respinse
Deputatul Ionuț Moșteanu are trei cabine parlamentare la: la Curtea de Arges, pe strada Mihai Bravu, bloc E16, parter, Pitești, Calea Bucuresti, bloc U3, mezanin, birou nr. 20 și la Câmpulung, strada Republicii nr. 43.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.