Șoala Rebreanu din Mioveni, la zi aniversară!

0

Ieri, Şcoala Gimnazialã “Liviu Rebreanu” din Mioveni a îmbrăcat haine de sărbătoare, cu ocazia sărbătoririi „Zilelor Școlii” și aniversării celor 42 de ani de activitate în slujba educației. 
Școala cu clasele I-VIII din Mioveni, care și-a ales ca patron spiritual pe renumitul romancier “Liviu Rebreanu”, a fost dată în folosinţă pe 24 octombrie 1980, cu o capacitate, la acea dată, de 17 săli de clasă şi 3 laboratoare. După mai multe etape de modernizare și investiții ale Consiliului Local, în prezent, unitatea de învățământ, care școlarizează un număr de peste 1.000 copii, dispune de o bază materială formată din 46 săli de clasă, 5 laboratoare, bibliotecă și sală de lectură, sală de sport, un centru logopedic zonal, cabinet psihopedagogic, cabinet medical, cabinet asistent social, cabinete de istorie, geografie și educație tehnologică.
Munca dascălilor și rezultatele elevilor obținute în urma participării la concursuri și olimpiade s-au concretizat cu numeroase premii atât la nivel judeţean, cât şi naţional.
De remarcat faptul că Şcoala “Liviu Rebreanu” s-a remarcat de-a lungul anilor și prin notele 10 obținute de elevi la ambele probe ale Evaluării Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.