Profesor universitar, mort la 41 de ani!

1

O nouă tragedie loveşte mediul universitar. La numai câteva zile după ce Universitatea Piteşti l-a pierdut pe reputatul profesor Eugen Chelaru, a trecut la cele veşnice şi Florina Uleanu, lector universitar la specializarea Inginerie- Horticultură.  
În vârstă de 41 de ani, lectorul universitar Florina Uleanu a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. A lăsat în urmă un soţ îndurerat şi două fetiţe. Cel care a făcut anunţul este chiar soţul, Marian Uleanu, care a transmis un mesaj emoționant. „Cu durere în suflet de neimaginat vă spun că Florina a pierdut bătălia cu această nemiloasă și perfidă boală numită cancer. Rămas bun scumpa mea soție Florina Uleanu, te-am iubit enorm și am să continui să te iubesc câte zile voi avea. Pentru cei ce vor sa își ia rămas bun, trupul neînsuflețit al Florinei se afla de aseară (n.r. marţi) la capela bisericii Sfinții Martiri Brâncoveni din Mioveni”, a scris acesta pe pagina de Facebook. La rândul său, rectorul Universităţii Piteşti a transmis. „Universitatea din Pitești mai pierde un cadru didactic dedicat, un suflet mare, un OM cu mare dăruire didactică și vai, din nefericire, atât de tânăr. Zbor lin spre rai, Florina Uleanu. Dumnezeu să îți odihnească în pace, sufletul. Condoleanțe familiei îndurerate…”.

A scris o carte de specialitate

Florina Uleanu a studiat la Universitatea Piteşti şi a absolvit în anul 2005. Un an mai târziu a făcut un master în Protecţia Plantelor, iar în 2012 a primit diploma de doctor în Horticultură. Şi-a început cariera la Univeristatea Piteşti din 2005 ca preparator, în 2009 a devenit asistent universitar iar din 2013 era lector universitar la Facultatea de Ştiinţe, Educaţie Fizică şi Informatică. Florina Uleanu a scris şi o carte de specialitate pentru horticultori.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.