Vânzătoare bătută la Dedulești!

1

Un client nervos a atacat o vânzătoare care îşi comercializa produsele în zona Popasului Deduleşti. Bărbatul a coborât dintr-o maşină s-a luat la ceartă cu femeia, a lovit şi a plecat ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Ulterior a fost depistat de poliţişti şi a ajuns în arest fiind reţinut!  
Incidentul a avut loc marţi, în jurul orei 17,30. Bărbatul a coborât dintr-un autoturism şi s-a dus la un stand cu produse de vânzare al unei femei în vârstă de 50 de ani. S-a apropiat de ea şi, furios, i-a cerut să-i înapoieze banii pe produsele cumpărate de la tarabă, pe motiv că nu au fost bune! Se spune că bărbatul nu dădea alte explicaţii, nici nu avea la el produsele să le înapoieze, iar femeia îl privea nedumerită fără să înţeleagă ce vrea omul de la ea. Acesta insista să-i dea banii, moment în care vânzătoarea i-ar fi spus că nu-i dă nimic, cerându-i individului să o lămurească. Atunci bărbatul a luat-o la bătaie. După ce a lovit-o, agresorul a urcat în maşina în care mai erau şi alte persoane şi a plecat.
Imediat victima a sunat la 112. „Autoturismul în cauză a fost identificat, la scurt timp, în trafic, de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Drăganu, iar în interior, ca pasager, se afla bărbatul în cauză. Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. A fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 48 de ani, din Ialomița, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi (n.r. ieri) să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” a transmis Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.
Cel care a ajuns în arest este Gheorghe Ţ, de 48 de ani, din Ialomiţa. Este recidivist fiind cunoscut cu antecedente penale atât în ţară cât şi în străinătate. În faţa oamenilor legii suspectul a recunoscut că a bătut-o pe femeie. Anchetatorii bănuiesc că este vorba de un mod de operare al bărbatului pentru pentru a obţine bani prin intimidare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.