Piesa de teatru Toxic, apreciată de publicul piteștean

0

Spectatorii piteșteni s-au întâlnit sâmbătă seară, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru ”Liviu Ciulei” – ediția I, cu protagoniștii piesei TOXIC pusă în scenă de actorii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești. 
TOXIC, în regia lui Florin Piersic Jr, este un spectacol cu gust dulce – amărui ce provoacă spectatorul, într-o manieră subtilă, la retrospectiva propriei relații.
Un spectacol ce pune sub lupă, dincolo de masca afișată în fața societății, imaginea reală a șase cupluri care, cu o doză de umor și ironie, fac o radiografie a problemelor conjugale.
TOXIC este, de fapt, un spectacol ce ironizează șabloanele și falsele valori pe care se poate construi o relație de cuplu.
Personajele interpretate, foarte convingător, de actorii ploieșteni trec prin mai multe stări specifice vieții în doi: seducție, dragoste, indifereță, infidelitate, invidie, compromisuri.
Pentru interpretare și pentru mesajul transmis, actorii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești – Bogdan Farcaș, Theodora Sandu, Andrei Radu, George Liviu Frîncu, Nadiana Sălăgean, Clara Flores- au fost răsplătiți de spectatorii piteșteni cu ropote de aplauze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.