Supărat pe concubină, a lovit un polițist!

0

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, parcă a căutat-o cu lumânarea! În aceeaşi zi, a provocat scandal de două ori. După ce scăpase cu bine de primul conflict, când l-a provocat pe al doilea a ajuns în arest. Este acuzat de ultraj, distrugere prin incendiere şi violenţă în familie. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi a contestat decizia.  
Gabriel M., de 19 ani, din comuna Stolnici, are o concubină în vârstă de 15 ani. Vineri seara, în jurul orei 19,00 cei doi tineri s-au luat la ceartă. Fata şi-a sunat familia şi s-a plâns. În timpul convorbirii telefonice, Gabriel M. a continuat cu înjurăturile şi ameninţările, fiind auzit de rudele fetei care au sunat la 112 şi au cerut ajutorul oamenilor legii. Un echipaj din cadrul Secţiei Rurale Lunca Corbului a mers la locuinţa tânărului. Au aplanat conflictul şi au vrut să emită un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului. Concubina s-a opus. Echipajul a plecat şi nu a durat mult că a reizbucnit scandalul. De data aceasta Gabriel M. nu s-a limitat doar la ameninţări ci a trecut şi la fapte. A lovit-o pe copilă după care i-a strâns hainele şi le-a dat foc. Astfel, la ora 20,30 a fost dat un nou apel al 112. Echipajul de Poliție a mers din nou la Stolnici şi l-au găsit pe tânăr în drum lângă hainele incendiate. Au încercat să discute cu el şi să-l liniştească. De faţă cu oamenii legii a continuat cu injuriile la adresa concubinei. La un moment dat, s-a repezit la ea cu intenţia să o ia la bătaie. Atunci unul dintre agenţi a intervenit ca să-l oprească moment în care a fost lovit în cap de individ.

S-a emis şi ordin de proetecţie provizoriu

Oamenii legii au folosit spay lacrimogen şi l-au imobilizat pe Gabriel M. care a fost dus la audieri la Secţia Rurală Lunca Corbului, acolo s-a deplasat și echipa operativă din cadrul Poliţiei Costești. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru ultraj, distrugere şi violenţă în familie. După al doilea scandal a fost emis şi un ordin de protecţie provizoriu potrivit căruia nu are voie să se apropie sau să ia legătura cu concubina. Agresorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de oe. Sâmbătă a fost dus la Judecătoria Costeşti cu propunerea arestării preventive, propunere admisă de instanţă.
Imediat după decizie, inculpatul a depus contestaţie. Aceasta se va judeca pe data de 17 noiembrie la Tribunalul Argeş, dar până atunci va rămâne în arest. Tânărul este cunoscut de oamenii legii. În acest an el a fost trimis în judecată într-un dosar e furt din 2019, faptă comisă pe vremea când era minor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.