Diseară, amical cu Slovenia

0

Diseară naționala României disoută un meci amical pe Cluj Arena contra Sloveniei. În această perioadă înaintea Cupei Mondiale, România va disputa două amicaluri acestă acțiune fiind ultima oportunitate a lui Edi Iordanescu de a pregăti naționala înaintea debutului calificariilor pentru campionatul European.
Romania vine după o victorie surprinzătoare reușind să câștige clar contra naționalei din Bosnia cu scorul de 4-1, aceasta fiind doar a doua victorie în grupa de Nations League, grupă terminată de noi pe ultimul loc. Problema tricolorilor în ultimele meciuri jucate în Nations League a fost atacul, în primele 4 partide jucate naționala a reușit să marcheze un singur gol , însă în ultimele 2 partide am reușit să înscriem în total 5 goluri. Naționala Sloveniei este într-o formă asemănătoare cu a noastră, ei obținând o singură victorie în grupa de Națions League, însă au reușit să termine pe locul 3 datorită numărului mare de egaluri pe care le-au făcut, terminând 3 din ultimele 4 partide jucate la egalitate. În deplasare însă câștigă foarte greu, nemaiobținând nicio victorie în ultimele 6 partide. România are la acest meci avantajul propriului teren însă va conta și faptul că Edi Iordanescu pare să fi găsit cea mai bună formulă de joc.
Naționala are însă trei peirderi mari pentru acest meci, Denis Alibec s-a accidentat în ultima partidă de campionat și a fost trimis acasă dupa un control medical efectuat la lot, iar portarul Radu si Chiricheș sunt accidentati si nu au fost convocati. Slovenia are o singură absență importantă, atacantul care joacă în Polonia, Blaz Kramer s-a accidentat la lot și probabil nu va fi folosit în partida diseară. Pes curt, trei lucruri trebuiesc avute în vedere înainte de acest meci: 1. Romania a câștigat ultimul meci jucat; 2. Slovenia nu a mai câștigat în deplasare de 6 partide; 3. România a câștigat 2 din ultimele 3 partide jucate pe propriul teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.