Studentă la Medicină găsită moartă!

0

O tânără în vârstă 23 de ani, din comuna Poiana Lacului, a decedat în condiţii ce nu au putut fi elucidate de medicii legişti. Bianca Şerban era studentă la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii Carol Davila din Bucureşti. A fost găsită moartă duminică seara, în camera de cămin în care era cazată.   Foto Facebook
O fată de excepţie, cu rezultate foarte bune la învăţătură, Bianca a vrut să devină medic. A absolvit Colegiul Naţional Zinca Golescu iar în anul 2018 a promovat examenul la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii Carol Davila. Tânăra era în anul V şi ar fi trebuit să termine în 2024. Duminică seara a avut loc nenorocirea. Ieri dimineaţă, primarul comunei Poiana Lacului care aflase despre tragedie, s-a dus să aprindă o lumânare la catafalcul „studentei de la medicină” aşa cum era cunoscută în localitate tânăra decedată. „ Am vorbit cu tatăl ei şi spunea că fata nu era bolnavă, nu avea nimic. A găsit-o moartă în camera de cămin de la Bucureşti. Duminică seara s-a dus cineva să îi ducă un pachet, a desfăcut cu cheia și l-a lăsat. Apoi o fată când a auzit că a lăsat pachetul jos, a urcat din nou în camera de cămin ca să bage mâncarea la frigider. Atunci a găsit-o! Nu a avut nimic fata, nicio boală. Tatăl ei spunea că pe certificatul de deces scrie „neconcludent” la cauza decesului”, ne-a povestit Ion Dumitrache.

Bianca Șerban mai are o soră mai mică.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Biancăi Şerban a fost dus, de la Bucureşti la Poiana Lacului, marţi în jurul orei 14.00. A fost depus în casa părintească. Ieri, tânăra studentă a fost condusă pe ultimul drum. Slujba înmormântării a avut loc la Biserica Sfântul Dumitru din satul Cătunaşi, din Poiana Lacului. Dumnezeu să o odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.