Afacerist trimis în judecată la o zi după fiu!

2

Problemele se țin lanț de Marian Mareș, patronul mai multor magazine de îmbrăcăminte din centrul Piteștiului. Fostul lider al romilor din Argeș a fost atacat cu cuțitul de fiul lui, Laurențiu, în timp ce se afla în magazinul din pasajul Magnolia. Tânărul a distrus vitrinele și a lovit-o și pe mama lui. La mai puţin de o lună de la comiterea faptei a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru tulburarea liniştii publice, ameninţare, distrugere, violenţa în familie. Ca o ironie a sorţii, la o zi după fiu, a fost trimis în judecată şi Marian Mareş care este acuzat că a pus în vânzare, în magazinele lui, produse care purtau siglele unor mărci celebre dar care erau produse contrafăcute. 
Fiul afaceristului a mers pe data de 24 octombrie în magazinul părinţilor, din Pasajul Magnolia, înarmat cu un cuţit cu lama lungă de 10 centimetri şi o ţeavă metalică. A provocat scandal, a spart o vitrină şi a răsturnat manechinele. S-a certat cu părinţi lui şi a lovit-o pe mamă. A fost sesizată Poliţia şi, chiar în momentul în care poliţişti din cadrul Secţiei 1 intrau în pasaj, l-au văzut pe Florin Laurenţiu în timp ce îşi împingea mama şi acesta a căzut. Nu mai avea armele asupra lui, dar oamenii legii au găsit cuţitul şi ţeava aruncate în afara pasajului. La audieri s-a stabilit că înainte de a merge înarmat la magazin, fiul a fost la apartamentul mamei acolo unde a distrus bunuri din imobil. Chiar dacă în prima zi tatăl nu a vrut să depună plângere împotriva fiului, oamenii legii au observat că are peste de sânge pe abdomen. A doua zi când a fost chemat la audieri, în calitate de martor, anchetatorii au văzut că şi Marian Mareş fusese rănit de fiu. Avea o tăietură pe burtă, iar poliţiştii au solicitat să fie examinat medico-legal şi s-a stabilit că avea nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale. Florin Laurenţiu a fost arestat preventiv. Marţi 15 noiembrie, rechizitoriul de trimitere în judecată a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Piteşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii publice, ameninţare, distrugere, violenţa în familie. Miercuri instanţa a menţinut măsura arestării preventive pentru inculpat.

A vândut fake-uri în magazin

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns că faptul că are fiul în arest şi urmează să fie judecat, acum are probleme şi tatăl. Miercuri, la o zi după fiu, a fost trimis şi el în judecată pentru infracţiuni la legea privind mărcile. Este judecat că a vândut în magazinele sale, obiecte vestimentare contrafăcute. Acesta oferea clienţilor îmbrăcăminte care purta însemnele unor mărci renumite dar care, în realitate, erau falsuri. În procesul intentat împotriva lui Marian Mareş, 12 mari companii s-au constituit părți civile: Puma, Tommy Hilfinger, Lacoste, Balenciaga, Adidas, Giorgio Armani, Calvin Klein, Nike, Louis Vuitton, Levi Strauss și alții. Potrivit prevederilor legale, dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

2 COMENTARII

  1. voi numiti tiganeala asta afacere, cand au facut astia Afaceri corect? curios e cum a reusit acest tigan sa detina atatea spatii in pasajul magnolia; chiar era nevoie de circ in centrul orasului!

  2. Raspunsul e simplu – cu concursul PSD, a ajutat la vot, in mandatele lui Nastase si nu numai….
    Ca de altfel mai toti pseudo ziaristii si oamenii de presa din Arges – slugi PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.