CM 2022 – Qatar, Ziua 2 Azi joacă Anglia, Olanda și SUA!

0

■ Anglia – Iran, ora 15:00
A doua zi de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar începe de la ora Romaniei, 15:00, cu meciul din grupa B dintre Anglia si Iran. Desi englezii sunt mari favoriți la victorie, cu siguranță duelul de azi va fi unul foarte captivant. Meciul poate fi urmarit pe TVR 1 si TVR 1 HD. Khalifa International Stadium din Doha este arena care va găzdui această confruntare, cu o capacitate de 45.416 de locuri, acesta fiind primul stadion finalizat în vederea mondialului. Anglia, care a jucat finala Europeanului de anul trecut este e una dintre favoritele la câștigarea CM 2022 și a deplasat în Qatar cel mai valoros lot dintre toate cele 32 de echipe participante. Iran, începe să devină o prezență constantă la Mondiale, fiind la a treia participare consecutiăa. Până acum n-a trecut niciodata de grupe și e puțin probabil să producă în 2022 o surpriză. Iranienii sunt sub comanda lui Carlos Queiroz.
■ Olanda – Senegal, ora 18:00
“Portocala Mecanica” își face debutul la Cupa Mondială începând cu ora 18:00 împotriva selecționatei din Africa, Senegal. Olanda este net favorită la casele de pariuri, iar bookmakerii le acordă credit total fotbalistilor lui Van Gaal. Suflarea olandeză așteaptă revenirea favoriților la un Turneu Final încă din 2014, iar dezamăgirea a fost extrem de mare odată cu ratarea calificarii la Cupa Mondială din Rusia, prima după 16 ani. S-au schimbat multe de atunci printre care și numele selecționereului, iar la cârma “Portocalei Mecanice” a revenit Louis van Gaal, omul care a obținut locul al 3-lea la CM din Brazilia. De partea cealaltă, selecționata lui Aliou Cisse a obținut pentru prima oară în istorie o calificare consecutivă la Cupa Mondiala după cea din 2018 (Rusia) unde de altfel nu a părăsit faza grupelor, teminând pe pozitia a 3-a.
■ SUA- Țara Galilor, ora 21:00
Statele Unite revin după ce au ratat calificarea la CM 2018 și se bazează pe nume precum Pulisic, Reyna sau McKennie. Galezii, cu Gareth Bale aflat la ultima reprezentație, nu au mai fost la un Mondial din 1958! SUA – Țara Galilor este un meci din grupa B a Campionatului Mondial Qatar 2022. Partida de pe stadionul Ahmad Bin Ali din Al Rayyan va avea loc luni seară, cu startul de la ora 21:00. SUA și Țara Galilor au avut noroc la tragerea la sorți și au evitat o „grupă de foc”. Doar Anglia este un adversar tare. În rest, ambele naționale pot spera la calificarea în optimile de finală din Qatar 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.