Rubrica de Mondial…

0

Benzema, out
# Cu doar câteva zile înainte de primul meci de la Cupa Mondială din 2022, Franța a aflat că nu se va putea baza pe Karim Benzema (34 de ani), care s-a accidentat la unul dintre antrenamente. Atacantul era într-o formă de invidiat la Real Madrid. În locul său, Deschamps a decis să nu cheme pe nimeni de acasă.
# Lionel Messi (35 ani) și Cristiano Ronaldo (37 ani) au oferit imaginea momentului într-o campanie făcută împreună. Cei doi au postat sâmbătă seară o fotografie care a stârnit isterie în lumea fotbalului, devenind virală în doar câteva secunde de la publicare. Peste 20 de milioane de aprecieri au strâns Messi și Ronaldo cu postarea pe care au făcut-o, în care apar împreună, stând pe o valiză a renumitului brand Louis Vuitton și jucând șah pe o altă geantă.
# Anglia vrea să sfideze decizia FIFA pentru Cupa Mondială Qatar 2022 și să poarte banderola One Love, cu simbolul mișcării LGBTQ, la meciul de deschidere cu Iran. Inițial, FIFA a trimis o scrisoare către cele 32 de echipe participante la Cupa Mondială din Qatar să se concentreze pe fotbal și să nu facă lobby de acest fel într-o țară în care homosexualitatea e interzisă prin lege.
# Deși s-au cheltuit foarte mulți bani, fanii care vor fi prezenți la acest turneu final nu vor avea parte de condiții de cazare demne de un astfel de eveniment. Ei vor locui în niște containere, dotate cu două paturi și o baie, totul într-un spațiu destul de mic, pentru care vor achita apoximativ 200 de euro pe noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.