Noi președinți la organizații locale ale PSD

1

Organizația locală PSD din comuna Oarja și-a desemnat noua echipă de conducere! De asemenea au avut loc alegeri și în cadrul organiyației PSD Moșoaia. În funcția de președinte al PSD Oarja a fost ales viceprimarul Adrian Popescu. În funcția de președinte al PSD Moșoaia a fost ales consilierul local Simona Bușcă. 
La Adunarea Generală de la Oarja au participat deputații Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, Remus Mihalcea și Nicolae Pavelescu, senatorul Cristina Stocheci, secretarul de stat Ștefan Vlad Niculae de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu, consilierii județeni Mariana Ionescu, Nicoleta Nicolescu, Monalisa Ioniță, Nicolae Tudose, Viorel Enache, Aurel Iacșa și Bogdan Bălan, consilierul local Cornel Popescu de la Mioveni, secretarii tehnici Andreea Călinescu-Öner și Ghiorghe Vătășescu. Echipa formată din reprezentanți PSD enumerată mai sus, căreia i s-a alăturat și primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a fost prezentă și la Moșoaia. În cadrul alegerilor, în comuna Oarja a fost desemnat viceprimarul Adrian Popescu, iar la Moșoaia, consilierul Local Simona Bușcă.
Cei prezenți la adunările locale au transmis felicitări și mult succes în activitate primarului Constantin Bîlea, viceprimarului Adrian Popescu și echipei PSD din Oarja, cât și echipei PSD Moșoaia condusă de Simona Bușcă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.