Târgul de Crăciun de la Pitești se deschide de Sfântul Andrei

0

Suntem tot mai aproape de sărbătorile de iarnă, așa că pregătirile sunt pe ultima sută de metri. A început numărătoarea inversă pentru deschiderea Târgului de Crăciun. Una câte una, căsuțele, bradul, decorațiunile, proiecțiile și luminile recuceresc Piața Primăriei pentru a transforma centrul orașului într-un cadru de poveste.  
Târgul de Crăciun va fi deschis miercuri, 30 noiembrie 2022, la ora 18:00, de sărbătoarea Sfântului Andrei, alături de invitatul special, Ducu Bertzi, ale cărui colinde vor răsuna în centrul orașului, iar, odată cu acest eveniment, va avea loc aprinderea luminițelor festive. Târgul te așteaptă cu multe surprize pentru întreaga familie, zilnic, până în data de 2 ianuarie 2023! Vei găsi decorațiuni pentru casă, obiecte de artizanat, dulciuri, jucării pentru cei mici, cadouri și obiecte hand-made. Căsuța lui Moș Crăciun va fi deschisă pentru fotografii și relaxare, într-un decor magic, în timp ce, în Atelierul lui Moș Crăciun, cei mici vor învăța lucruri noi, prin activități specifice sărbătorilor de iarnă.

Moș Crăciun, așteptat pe 5 decembrie

Pe 5 decembrie 2022, îl așteptăm pe Moș Nicolae, în Piața Primăriei, împreună cu Gașca Zurli, al cărei repertoriu cunoscut va încălzi atmosfera, spre încântarea copiilor! Târgul de Crăciun este organizat de Primăria Municipiului Pitești, în parteneriat cu Târgul de Crăciun Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.