Argeşean pe locul III la Campionatul European de Kickboxing

0

Un tânăr piteştean, în vârstă de 19 ani, a obţinut locul III la Campionatul European de Kickboxing Seniors&Masters care a avut loc în Turcia. Sportivul practică kickboxing de patru ani şi a participat la numeroase competiţii până în prezent.
Ştefan Baibarac practică kickboxing de performanță în cadrul clubului Aleph Piteşti. Este dublu campion naţional, iar din anul 2019 a urcat pe podium la toate competiţile internaţionale la care a participat: La Cupa Mondială 2019 -locul 2, la Cupa Europeană 2020- locul 3, la Cupa Europeană 2021- locul 2, la Cupa Mondială 2021 -locul 3 şi la Cupa Europeană 2022 -locul 2. Recent a obţinut locul 3 la un campionat care a avut loc în Turcia. „ Campionatul European de Kickboxing Seniors&Masters a luat sfârșit. Din păcate, joi, am pierdut semifinala împotriva sportivului din Azerbaijan (actualul campion european),astfel ocupând pe podium: Locul III :Low-Kick(S-54 kg). Cu toate că nu mi-am îndeplinit obiectivul stabilit, sunt mândru că am reprezentat România la acest campionat.
Vă pot spune ca am descoperit locuri minunate, am trăit momente frumoase, am legat prietenii şi am trecut prin emoții greu de descris, iar în încheiere un lucru este cert…(“am trăit clipa,am trăit momentul”). Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, iar pe această cale vreau să le mulțumesc şi sponsorilor mei care au făcut posibilă deplasarea mea la această competiție, Alina Frățică şi domnului Cătălin Bulf. Vă mulţumesc din suflet”, a scris Ştefan Baibarac pe pagina lui de Facebook despre ultima competiţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.