Farmaciile Catena, noul partener al clubului FC Argeș!

2
  • Lovitură de imagine dată de gruparea din Trivale

Clubul FC Argeș a organizat ieri, la Hotel Ramada Pitești, o conferință de presă pentru a oficializa parteneriatul cu rețeaua de farmacii Catena, unul dintre cele mai puternice branduri româneşti de pe piața medicamentelor.
La întâlnirea cu mass-media au participat antrenorul Marius Croitoru, portarul Cătălin Straton, Alina Marinescu, directorul general al Grup Catena, și Daniel Marin, președintele Catena Racing Team.
Înțelegerea dintre cele două părți este valabilă până la sfârșitul acestui sezon competițional, cu drept de prelungire.
Alina Marinescu:
”Rezultatele se construiesc în timp”
Alina Marinescu, directorul general al Grupului Catena, a explicat de ce compania pe care o reprezintă a ales să își asocieze imaginea cu echipa din Trivale: ”Am ales să ne alăturăm clubului FC Argeș și dintr-un motiv sentimental – Farmacia Catena s-a născut în Argeș. Noi, la Catena, știm că rezultatele se construiesc în timp, contractul cu FC Argeș nu este condiționat de locul în clasament pe care îl va ocupa echipa la finalul sezonului. Ne dorim ca FC Argeș să ajungă în primele trei locuri, însă știm că performanța se face în timp”.
Daniel Marin:
”Lucrurile bune se fac cu muncă și răbdare”
Daniel Marin, președintele Clubului Catena Racing Team, își dorește ca echipa de fotbal a Piteștiului să redevină ceea ce a fost : ”Sunt onorat să iau parte la semnarea acestui parteneriat între FC Argeș, o fostă campioană a României, un club de tradiție atât de iubit, și farmaciile Catena, cel mai puternic brand din piața pharma din România. Să nu uităm că FC Argeș este o fostă campioană a României care a încântat toată țara prin jocul pe care l-a prestat în anii 1970 când a câștigat cele două titluri, în 1972 și 1979. Știu de la tatăl meu că venea de la Alexandria la Pitești pentru a vedea meciurile acestei echipe. Cu muncă și răbdare, sunt sigur că Marius va duce FC Argeș în primele locuri. Lucrurile bune se fac cu muncă și răbdare. Vă dorim mult succes!”.
Marius Croitoru:
”Să readucem FC Argeș în elita fotbalului”
Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Argeș, își dorește rezultate cât mai bune alături de noul partener al clubului din Trivale: ”Suntem bucuroși să avem un astfel de partener. Este un nume mare, cum de altfel este și FC Argeș. Ne dorim din tot sufletul ca împreună să aducem FC Argeș acolo unde îi este locul, în elită, în primele trei-patru echipe a acestui campionat. Suntem două nume mari ale României și le mulțumim că s-au gândit la noi. Să dea Dumnezeu ca de acum încolo drumul nostru să fie plin de reușite”.
Cătălin Straton:
”Să prosperăm împreună”
Portarul Cătălin Straton vrea ca FC Argeș să ajungă cât mai sus alături de noul partener: ”Țin să vă mulțumesc că ne-ați oferit ocazia de a lucra alături de dumneavoastră pentru că sunteți numărul 1 în acest domeniu. Pentru mine este o onoare să fiu aici, este o onoare ca fac parte din acest contract semnat între farmaciile Catena și clubul FC Argeș, două branduri, poate cele mai importante din România. Sperăm să prosperăm amândouă împreună, să reușim să aducem FC Argeș unde își dorește toată lumea. Sunt convins că în viitorul apropiat ne vom bucura împreună de un titlu de campion, de o Cupa României”.

2 COMENTARII

  1. De ce Dl Gentea nu trimite la conferințe Directorul Sportiv (ALEXE) să _l cunoască suporterii fiindcă predării spun că fără acceptul Primarului nu mișcă nimic.

  2. Prin târg se vb.că acest Primar este pe ultima sută de metri pt.al da afară și pe Vlădoiu.Nu știu cine este acest Alexe dar dacă intrați pe site-ul Clubului mai este un Secretar General Vișan Alin . Bănuiesc că sunt protejați lui Gentea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.