99 de stații urmează să fie modernizate

0
1

În Pitești au fost atribuite contractele de proiectare și execuție lucrări, pentru modernizarea stațiilor de așteptare călători (99 stații) și crearea a 3 trasee noi pentru transportul public de călători și a 6 stații noi. Proiectul face parte din modernizarea infrastructurii serviciului de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat.

Piste și bike-sharing

La nivelul orașului se află în evaluare ofertele depuse în cadrul procedurilor de atribuire a contractelor de realizare de piste și trasee pentru bicicliști. Acestea vor fi realizate de-a lungul râului Argeș, str. Lânăriei, Bd.. Petrochimiștilor. Totodată s-au demarat procedurile pentru achiziția unui număr de 48 de biciclete, pentru sistemul de tip „bike-sharing”. Valoarea totală a proiectului, care mai curpinde și achiziția sistemului de e-tiketing este de 57.753.740,13 lei, din care fonduri nerambursabile 55.790.444,41 lei.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.