Pulpă de porc la tavă

Date:

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 20 min • Timp de gătire: 80 min • Gata în: 1 ore, 40 min
Ingrediente:
• 1 cutie de bere neagră • 200 gr. ciuperci conservate • 100 gr. unt • 2-3 crenguțe rozmarin • 1 căpăţână de usturoi • 1 kg pulpă de porc • sare şi piper
Mod de preparare:
Carnea se împănează pe ambele părţi cu usturoi, se strânge într-o ruladă și se leagă. Se unge pe toată suprafaţa cu unt moale, se presară cu sare și piper. Se înfig mici ace de rozmarin. Se așează carnea într-o tavă şi se dă la cuptor, unde se lasă 40 de minute, timp în care se mai rotește. După acest timp, se toarnă berea, se adaugă și ciupercile scurse și trecute printr-un jet de apă și se mai lasă încă 40 de minute la cuptor. După coacere, care se verifică printr-o scobitoare în urma căreia nu trebuie să iasă suc din carne. Se mai lasă 10 minute în tavă înainte de a o tăia și aduce la masă.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...