25 de instituții de învățământ reabilitate

0

În ultimii doi ani, în Pitești, din bugetul local s-au realizat lucrări de investiții și reparații curente la un număr de 9 unități de învățământ (4 colegii și licee, 4 școli gimnaziale și 1 grădiniță). Valoarea totală a lucrărilor a fost de 18.412.757,70 lei cu TVA. 
Astfel, a fost reabilitată instalația termică și s-au montat centrale termice noi, Corp C1 și Corp C4 la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”. De asemenea s-au făcut reabilitarea termică și reparații capitale la cămin școlar Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” Pitești. În plus s-a reabilitate instalația termică interioară și s-a racordat la sistemul centralizat de distribuție energie termică Corpul B al Școala Gimnazială „Ion Minulescu”. Au mai fost făcute reabilitarea interioară și antifonarea la sală de sport a Școalii Gimnaziale „Negru Vodă”, s-au finalizat reparațiile capitale la pardoseala sălii de sport de la Școala Gimnazială „Marin Preda”, s-a reabilitat sala de sport a Colegiului Național „Alexandru Odobescu”, s-a finalizat terenul de sport la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” și au făost realizate reparații capitale interioare la GPP „Primii Pași”.
Mai mult în această perioadă au fost executate și alte reparații la terenuri sport, curți de școli și licee în suprafață totală de 7.175 mp (la Liceuul Tehnologic „Dacia” – 2580 mp și la 10 școli printre care Tudor Arghezi, Adrian Păunescu, Nicolae Bălcescu, Mircea cel Bătrân, Nicolae Iorga.

Autorizări ISU

În paralel s-au finalizat proiectele tehnice pentru lucrările de conformare ISU în vederea autorizării de securitate la incendiu pentru un număr de 5 instituții de învățământ: ● Colegiul Național „Alexandru Odobescu” – 1 corp de clădire; ● Colegiul Național „I.C. Brătianu” – 3 corpuri de clădire; ● Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” – 1 corp clădire; ● Grădinița cu Program Prelungit „Castelul Magic” – 1 corp clădire; ● Grădinița cu Program Prelungit „Floare de Colț” – 1 corp clădire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.