S-a inaugurat primul loc de joacă făcut cu bani din sponsorizări

0

Primăria Pitești a făcut ieri recepția primului loc de joacă pentru copii făcut cu bani din sponsorizări. Situat în cartierul Trivale, zona Făget, noul loc de joacă are o suprafață de 200 mp și este dotat cu echipamente moderne și covor de tartan.  
Este primul loc de joacă din Pitești realizat în urma unei sponsorizări oferite de către compania MOL România, prin intermediul Asociației „Zimbrul carpatin”.
”Îmi face mare plăcere să recepționăm primul loc de joacă din Pitești făcut printr-o sponsorizare. Am apelat la domnul director Călin de la benzinăriile Mol care a fost foarte înțelegător. L-am rugat să ne ajute cu un astfel de loc de joacă pentru copii. Dânșii au percutat imediat și toată achiziția s-a efectuat prin Asociația ”Zimbrul carpatin”. Ionuț Codrea este aici lângă noi și iată ce a ieșit. Sper ca copiii să se bucure și să-l folosească cu plăcere. Sper ca exemplul dat de benzinăriile Mol să fie urmat și de alții. Îmi doresc să devină o obișnuință. Si noi am reabilitat multe locuri de joacă prin ADP, avem și pe proiectul de regenerare urbană, dar ajutorul de acest fel este binevenit. Aceste inițiative merită felicitate și continuate. Așteptăm cât mai multe inițiative de acest fel!” a fost mesajul transmis de primarul Cristian Gentea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.