Şoferul accidentului mortal, lăsat fără maşină

1

Conducătorul auto al accidentulu accident mortal care a avut loc luni dimineaţă în apropiere de Metro a fost amendta şi a rămas fără maşină. Asta pe lângă dosarul penal pentru ucidere din culpă în care este cercetat.
Accidentul a avut loc ieri dimineață, când afară nu se luminase bine de zi. Afară ploua și asfaltul era ud. Cristian D., de 21 de ani, din Pitești, conducea un taxi îndreptându-se dinspre Autostrada A1 spre Pitești. În maşină, pasager era Mihai Alin M. R., de 47 de ani, din Piteşti. Pe numele lui Cristian D a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Ieri, tânărul a primit şi o sancţiune. „Polițiștii Biroului Rutier Pitești au constatat, ca urmare a verificărilor, că un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care efectua transport alternativ de persoane cu autoturismul, în altă localitate decât cea de autorizare. Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform OUG 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de a utiliza vehiculul pentru o perioadă de 6 luni”, a transmis IPJ Argeş.

1 COMENTARIU

  1. Asta inseamna sa fii militian si sa fii si prost, i-au luat talonul la o epava? Mare realizare, mai are sa-i confiste numerele, de la bicicleta. Dar aia care au maxi taxi si nu dau bilete, ce fel de transport fac, cei care iau la ocazie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.