Șofer de 83 de ani a fugit de la primul accident și apoi a omorât doi oameni

0

Un șofer de 83 de ani a fugit, la Curtea de Argeș de la locul unui accident, apoi a făcut un al doilea accident, de data aceasta mortal.

Bărbat de 83 de ani este din Corbeni, și conducea un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeș. La efectuarea virajului la stânga de pe str. 1 Decembrie 1918 către str. Eroilor, (direcția Curtea de Argeș spre Corbeni), a acroșat cu autoturismul bicicleta unui bărbat, de 32 de ani, din același municipiu care se pregătea să traverseze, accidentându-l ușor.
Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.
La scurt timp, același conducător auto a accidentat doi pietoni, pe raza localității Albeștii de Argeș, pe DN 7C. În urma celui de-al doilea accident unul dintre pietoni, bărbat de 71 de ani, din Albeștii de Argeș, a murit pe loc, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeași localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconștiență, decedând la spital.

În urma testării cu etilotestul a rezultat că șoferul nu a consumat alcool.

Vinovatul s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunile de părăsire a locului accidentului, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

S. Mihai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.