A murit judecătorul Gabriel Apostol!

4

Judecătorul Gabriel Apostol a decedat joi, 1 decembrie, în ambulanță, în timp ce se efectua transferul către Spitalul Floreasca. Echipajul cu medic a demarat manevrele de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultate.

 

În vârstă de 45 de ani, magistratul a ajuns, joi înainte de prânz, la Spitalul Județean de Urgență Pitești în stare gravă. Se spune că și-ar fi injectat benzină în venă.  Era în stare gravă. După ce a fost intubat, a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș pentru a fi transferat la Spitalul Floreasca din București. Pe drum, magistratul a intrat în stop cardio respirator, dar nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decesul. Trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeș.

 

Gabriel Apostol, fost șef al Secţiei Penale de la Judecătoriei Piteşti a fost implicat în 2013, în două incidente. În octombrie, magistratul a fost protagonistul unui scandal iscat într-o benzinărie de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, fiind încătuşat de politişti, după ce i-a făcut pe acestia “milițieni”, totul după ce el însuşi sunase  la 112 pentru a anunţa că a fost agresat de cei doi poliţişti. O lună mai târziu, judecătorul Apostol a făcu scandal într-un magazin bricolaj din Piteşti, iar după un schimb de replici jignitoare, agenţii de pază l-au scos pe magistrat din magazin şi au chemat poliţia. În momentul în care a plecat din parcare, Gabriel Apostol a luat pe capota autoturismului un angajat al magazinului, care a scăpat  ca prin urechile acului.  Ca urmare a acestor ieșiri violente a fost suspendat din funcția de judecător până în februarie 2016. Judecătorul Apostol a devenit celebru după ce a participat la Master Chef.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.