Au cedat după 20 de minute

0
  • Handbal feminin – Liga Florilor

Doar 20 de minute au rezistat handbalistele din Mioveni echipei de pe locul 3, Gloria Bistrița, după care au cedat la scor (22-30).
Meciul din Sala Sporturilor Mioveni a contat pentru etapa a 8-a a Ligii Florilor.
În minutul 20 socrul era egal 9-9, și până atunci Dacia condusese de mai multe ori la o diferență de un gol. Apoi, echipa lui Robert Licu a început să piardă teren în fața mult mai eficientei Gloria Bistrița. S-a făcut 9-13 iar diferența de 4 goluri s-a menținut până la finalul primei reprize care s-a terminat 12-16. În repriza secundă oaspetele au continuat să se distanțeze având mai întâi o diferență de 6, apoi de 8 și chiar de 9 goluri, 20-29 în minuttul 54. În cele din urmă s-a terminat 22-30, o înfrângere scontată dar poate nu la scorul ăsta de tabăra alb-albastră.
După acest joc. CS Dacia este în Liga Florilor pe 11 cu 6 puncte.
Etapa următoare, argeșencele joacă în deplasare, dumincă, 11 decembrie, la echipa de pe locul 5, HC Dunărea Brăila.
Marcatoarele Daciei în acest joc au fost: R. Nicolae (5), R. Cârjan (4), Vizuete, Simion, Constantinescu (câte 3), Georgescu, Lazăr (cîte două). CS Dacia a ratat 20 de aruncări în acest meci și a avut 3 eliminări de cîte două minute. De partea cealaltă, Gloria a avut doar 14 aruncări ratate și 6 eliminări de câte două minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.