CFR-ul ia banii călătorilor ca să stea în picioare! (video)

1

Călătorii care au plătit ieri bilet ca să vină cu trenul de la Bucureşti la Piteşti au avut parte de o călătorie cum doar în visele urâte ţi se poate întâmpla. În personalul care a plecat din Bucureşti Nord, la ora 15.31, către Craiova, a fost haos. Oamenii au mers mai bine de o sută de kilometri, în picioare, într-o aglomeraţie de nedescris. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, un grup mare de romi extrem de gălăgioşi au transformat călătoria în coşmar. Pe adresa redacţiei noastre a sosit un filmuleţ făcut de unul dintre pasageri. Imaginile vorbesc de la sine!  
Dacă intri pe site-ul CFR să cumperi bilet, este menţionată doar secţiunea „ loc pe scaun” , pentru care ai de achitat pentru ruta Bucureşti Piteşti, suma de 42 de lei. Reprezentanţii CFR precizează că pot fi aplicate şi reduceri, fără să menţioneze dacă pentru cei care au loc sau pentru cei care stau în picioare. Ieri, pentru un tânăr care a plecat din Gara de Nord către Piteşti, cu personalul 9037, călătoria s-a transformat într-un adevărat coşmar. Omul a fost nevoit să meargă în picioare mai bine de 100 de kilometri într-o aglomeraţie de nedescris. Întreg culoarul era ticsit de o mare de oameni. Navetişti, copii, sau elevi au „beneficiat” de acelaşi „tratament” oferit de CFR.

„ Nu este posibil ca în secolul XX să oferi astfel de condiţii unor oameni care îţi plătesc bilet. Cei de la CFR îşi bat joc de noi”, ne-a declarat mâhnit pasagerul care a filmat în tren ca să arate cum a călătorit. Acesta a povestit că în vagon au fost şi mulţi romi extrem de gălăgioşi care au transformat atmosfera, care şi aşa era destul de neplăcută, într-una greu de suportat. La Găeşti, în tren au urcat poliţişti de la Transporturi, care au plecat exact aşa cum au venit. Nimănui i s-a părut anormal că sute de oameni au călătorit în condiţii demne de lumea a treia, nici reprezentanţilor CFR nici poliţiştilor TF! Cât de respect faţă de cei care au plătit bilet, nici nu poate fi vorba! 

1 COMENTARIU

  1. 42 lei costa trenurile InterRegio. Acela este un tren Regio Express la care biletul costa 24 lei. Si toate trenurile vor costa 24 lei de la Noul Mers de pe 11 decembrie. Ati putea face un astfel de articol! Dar nu va intereseaza decat sa aratati cancanul.
    E aglomerat acel tren tot timpul oricum. Ca e ora buna de navetisti, insa toti aleg sa se bata pe acelasi tren desi au atatea. Tot de la Noul Mers se reintroduce trenul personal (Regio) 9025 care pleaca din gara Basarab, deci se va evita problema neplacuta de acum, romii vor purcede acolo, iar trenul de Craiova va avea opriri de Regio Expres, nu de Regio ca acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.