Croatul Mario Zebic a semnat cu FC Argeș

0

Conducerea clubului FC Argeș a început deja munca pentru îmbunătățirea lotului cu care va încerca o calificare în play-off. Oficialii grupării din Trivale au ajuns la un acord pentru 1 an și 6 luni cu fotbalistul Mario Zebic.
În vârstă de 26 de ani, croatul evoluează pe postul de fundaș central și măsoară 187 cm. În acest sezon competițional, Mario a îmbrăcat tricoul echipei Korona Kielce, formație care activează în prima ligă din Polonia. În tricoul leșilor, Zebic a bifat 9 partide, reușind o pasă de gol. Cotat la 300.000 euro de transfermarkt.com, Mario poate evolua și pe postul de mijlocaș defensiv, dar și ca fundaș lateral.

Om de bază în sezonul trecut la Korona Kielce

Apărătorul a început fotbalul la juniorii lui RNK Split în țara natală. La seniori a debutat pentru HBDNK Mosor – Sveti Jure, iar ulterior a fost transferat de NK Dugopolje, ambele din Croația. A fost transferat de 1. FC Sonthofen, în Germania, unde a stat două sezoane. S-a întors în fotbalul croat unde a jucat pentru NK Primorac 1929 Stobreč, NK Imotski și NK Varaždin, pentru ca în 2018 să aibă din nou o experiență în afara țării sale, jucând două sezoane la Tabor Sežana, în Slovenia. În 2019 a ajuns în Polonia, la Korona Kielce, unde a stat până în prezent. A fost om de bază în sezonul precedent, atunci când a reușit promovarea alături de echipa poloneză.

Cu cine se va lupta pentru titularizare

La FC Argeș, Zebic se va lupta pentru titularizare cu Marius Constantin (38 de ani), Mike Cestor (30 de ani), Alin Dobrosavlevici (28 de ani) și Grigore Turda (25 de ani). Ultimul urmează să revină după accidentarea care l-a scos din circuit pentru ultima parte a acestui an. Marius Croitoru, antrenorul grupării din Trivale, a anunțat deja că în iarnă va renunța la jucătorii care nu s-au ridicat la cerințele sale, decizia urmând să o ia, cel mai probabil, după partida FC Argeș-CS Mioveni, ultimul meci oficial al alb-violeților din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.