Judecat după ce a înjunghiat doi bărbaţi

0

La circa două săptămâni după ce a atacat doi bărbaţi cu cuţitul, un piteştean a fost trimis în judecată. Bărbatul este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la doi ani.  
Dosarul a fost instrumentat de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești. Oamenii au soluționat dosarul penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. „Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 19 noiembrie a.c., un bărbat de 64 de ani, cunoscut cu probleme medicale, ar fi agresat, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, doi bărbați, de 69 de ani, respectiv de 50 de ani, în timp ce se aflau într-un bar, în zona Exercițiu. Agresorul ar fi tăiat la nivelul feței pe bărbatul de 69 de ani, respectiv la nivelul urechii pe bărbatul de 50 de ani. Bărbatul a fost prins în apropierea locului unde a avut loc agresiunea, de către un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, cel în cauză fiind urmărit de către bărbatul de 50 de ani.
Polițiștii l-au deposedat de cuțit, l-au imobilizat și încătușat pe agresor, după care l-au condus la sediul poliției. Cele două persoane care au suferit leziuni au fost preluate de echipaje medicale și transportate la spital”, a transmis IPJ Argeş.
Pe data de 19 noiembrie anul acesta, după administrarea probatoriului, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
În ziua următoare, bărbatul a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus cercetarea sub măsura arestului preventiv.
Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.