Meci pentru palmares cu UTA Arad!

0
  • Cupa României, Grupe, etapa 3: CS Mioveni – UTA, astăzi, ora 20:00

CS Mioveni este deja calificată în optimile Cupei României, indiferent de rezultatul meciului de astăzi cu UTA. Galben-verzii conduc cu 6 puncte în clasamentul grupei B, iar partida cu arădenii poate stabili doar locul de desfășurare al sfertului de finală, acasă dacă face egal sau câștigă, sau în deplasare în eventualitatea că pierde.
Mioveniul se află poate în cea mai grea perioadă a acestui sezon, echipa mergând foarte slab în campionat și ocupând ultimul loc în Superliga. În schimb în Cupă, argeșenii au trei victorii din tot atâtea meciuri: 4-0 la CSM Reșița, 1-0 la Oțelul Galați și 1-0 cu FC Botoșani, ultimele două partide disputându-se în competiția KO. De partea cealaltă, UTA are și eao victorie la Buzău și un egal acasă cu FCSB în cupă, în timp ce în campionat se află tot în subsol dar cu mult mai multe puncte ca Mioveniul. În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de 3 ori. A fost 0-0 la Mioveni în sezonul regular în tur, apoi au urmat două înfrângeri la Arad ale argeșenilor, 1-2 în retur și 0-1 în play-out. În acest campionat s-a jucat un meci în tur, 1-1 la Mioveni, dar cu echipa gazdă ratând un penalty în finalul jocului.
Jocul de astăzi este deschis oricărui rezultat având în vedere forma în care se află echipele, însă este de aștetpat ca Mioveniul să nu cedeze acasă și să termine la finalul runde, grupa, pe locul 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.