Marius Croitoru: ”Am crezut în șansa noastră”

0

FC Argeș s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după victoria de miercuri seară, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 2-1, în ultima rundă a grupei D. Antrenorul Marius Croitoru afirmă că Liga 1 este prioritatea lui, dar Cupa României este importantă pentru clubul din Trivale.
Croitoru a ținut să-și felicite jucătorii pentru că au crezut în șansa lor: ”Am făcut multe schimbări, am avut trei juniori în primul 11. E clar că lucrurile nu au mers pe calea pe care am dorit-o în prima repriză. Dar am schimbat în a doua repriză și am crezut în șansa noastră.
Am plecat cu a treia șansă în această grupă, înaintea acestui meci. Ne-am calificat, este meritul băieților, îi felicit, dar mai avem mult de muncă. Trebuie să fim ancorați în realitatea, trebuie să fim foarte maturi, pentru că mai sunt două meciuri de jucat în acest an.
E clar că ocaziile mari au fost de partea Craiovei. Dar am echilibrat balanța în repriza a doua. Încercăm să mer-gem până la capăt în Cupă. Pentru mine, în momentul acesta, campionatul este cea mai importantă competiție. Nu vreau să jignesc, dar suntem concentrați pe ultimele meciuri din acest an. Apoi suntem concentrați pe adver-sarul din Cupa României. Rezultatele bune îți schimbă starea de spirit, e normal. Nu mai simți oboseala, când rezultatele sunt bune”, a spus antrenorul piteștean la finalul partidei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.