Tânăr înjunghiat de un om al străzii!

0

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost victima unui atac ieri, în Gara Călineşti. Tânărul se ascunsese printre vagoane pentru a se …uşura. Un om al străzii a venit pe la spate, l-a lovit cu pumnul şi l-a înjunghiat. Motivul invocat de agresor este de-a dreptul incredibil! 
Marţi 13, zi cu ghinion pentru un tânăr în vârstă de 18 ani, din Piteşti. Acesta era ieri după-amiază, în Gara Călineşti când a fost atacat de un necunoscut. „Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona gării din localitatea Călinești, un tânăr ar fi fost agresat și înțepat cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat pe care nu îl cunoaște. În urma sesizării, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Topoloveni s-a deplasat cu operativitate la locul sesizării, identificând victima, care era în stare de conștiență. Persoana agresată, respectiv un tânăr de 18 ani, din Pitești, a fost evaluată din punct de vedere medical, și a oferit relații privind agresorul. Pe baza descrierii sumare, persoana bănuită a fost identificată de către polițiști, la acest moment fiind în custodia polițiștilor. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis ieri, Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
Iritat de tinerii care aruncă petarde
Agresorul identificat este Adrian A., din Vișeu de Sus, un cunoscut om al străzii, care şi-a amenajat un adăpost în apropiere de staţia CFR. Bărbatul a recunoscut în faţa oamenilor că l-a agresat pe Cosmin L., de 18 ani din Piteşti. A motivat că tinerii îl necăjesc deseori şi aruncă petarde în adăpostul lui, ca să-l sperie. DE aceea vrut să-i dea o lecție tânărului care l-a supărat. La rândul lui, băiatul înjunghiat a susținut că el nu are legătură cu cei care aruncă pocnitori.
El susţine că se afla în gară unde aştepta trenul ca să plece la Piteşti şi a vrut să se uşureze. S-a ascuns printre vagoane de privirile oamenilor din gară. Adrian A. a vebit chiar în acel moment, l-a lovit pe la spate cu pumnul, apoi l-a înjunghiat. Tânărul are o rană de circa 2-3 centimetri şi a fost transportat la spital de un echipaj SMURD. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.