Învinși greu de campioană

0

FC Argeș Basketball a înregistrat a cincea înfrângere din acest sezon competițional după ce a pierdut confruntarea de sâmbătă seară, din deplasare, cu U BT Cluj, campioana României.
Ardelenii s-au impus cu 98-89 și rămân fără înfrângere în Conferința A a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Piteștenii au început bine partida și au făcut un prim sfert foarte bun. Măciucă, Cunningham și Jevtovic i-au adus pe alb-violeți în avantaj la finalul primelor zece minute. Clujenii și-au revenit în cel de-al doilea act și au recuperat handicapul de puncte, Guzman și Kuti fiind principalii marcatori.
La pauza mare era egalitate, 46-46, însă după revenirea de la vestiare, elevii lui Silvășan au marcat opt puncte și au primit doar două, astfel că scorul a devenit 54 – 48. Piteștenii nu au capitulat și au reușit să egaleze la 55.A urmat un parțial de 7-1 al oaspeților și FC Argeș Basketball a reușit să egaleze la 55.
La finalul sfertului al treilea, gazdele conducea cu 72-67. În actul decisiv, U BT Cluj a început să-și mărească avantajul prin reușitele lui Gordic, Sanders și Kuti, ardelenii distanțându-se la 10 puncte. În final, campioana s-a impus la 9 lungimi și a bifat cel de-al optulea succes din tot atâte meciuri jucate. Cu 23 de puncte marcate, Karel Guzman a fost principalul marcator al U BT Cluj, în timp ce principalul marcator al Piteștiului a fost Nikola Jevtovic, cu cele 20 de puncte reușite. Cu 5 victorii și 5 înfrângeri, FC Argeș Basketball termină anul pe locul 6 al Conferinței A, cu 15 punte.
Piteștenii sunt la doar un punct de SCM U Craiova, ocupanta locului 4, ultimul care asigură prezența în play-off. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.