3 fetiţe au venit pe lume de Anul Nou!

0

Pe lângă bucuria trecerii în Noul An, mai multe familii au trăit emoţii uriaşe odată cu venirea pe lume a bebeluşilor lor pe 1 ianuarie. Trei fetițe au venit pe lume în prima zi din acest an, la Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Şi ultimul bebeluş din anul 2022 a fost tot fetiţă. Ea şi-a anunţat sosirea cu ţipete zdravene la ora 19,35 în seara de Revelion. 
La Secţia Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, pe 1 ianuarie 2023, prima naştere a avut loc la ora 7,22. Atunci, a venit pe lume o fetiţă frumoasă, care cântărea 3.000 grame. La scurt timp, mai exact la ora 8,20, o mămică a născut o fetiţă, de 3.380 grame. Micuţele au fost născute pe cale naturală. Cea de a treia fetiţă a văzut lumina zilei la ora 11,05 în prima zi a anului 2023, prin cezariană. Ultimul copil născut în anul 2022, este tot fetiţă. Acesta cântărea 2750 grame şi a venit pe lume la ora 19.35, prin cezariană. Toate fetițele au fost întâmpinate cu dragoste și urări minunate pentru o viață încărcată de iubire belșug și bunătate. Spre deosebire de anul acesta, pe 1 ianuarie 2022, s-au născut un băieţel şi o fetiţă.
Tradiția spune că micuții născuți în prima zi din an vor fi feriți de rele toată viața. Credința populară spune că pruncii care se nasc în prima zi a anului sunt binecuvântați. Ei aduc bucurie și prosperitate familiei şi vor avea un destin luminos. Nou-născuții noului an se vor transforma în adulți fertili. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.