FC Argeș s-a înțeles cu Universitatea Craiova pentru transferul lui Ișfan

1

Mijlocașul Alexandru Ișfan nu va mai evolua în partea secundă a sezonului pentru FC Argeș. Fotbalistul alb-violet va îmbrăca în retur tricoul Universității Craiova.
Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a confirmat mutarea spunând că l-a dorit mult pe fotbalistul în vârstă de 22 de ani: “Pot confirma informația. Este adevărat, ne-am înțeles cu FC Argeș și sper ca tranzacția să se finali-zeze astăzi. Pe Ișfan ni l-am dorit foarte mult și în vară, ne bucurăm că am reușit să-l aducem în Bănie”, a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.
650.000 euro, prețul tranzacției
Conform Fanatik, FC Argeș ar urma să încaseze 650.000 de euro din această mutare. Mai mult decât atât, piteștenii vor încasa și 25% dintr-un viitor transfer. Patru goluri și patru pase decisive a reușit în acest sezon jucătorul de 22 de ani originar din Mioveni. În sezonul trecut de Liga 1, Ișfan a bifat 39 de meciuri din 40, a marcat de 3 ori și i-a ajutat pe piteșteni să se califice în play-off.
Pentru a-l aduce de la CS Mioveni, clubul FC Argeș a plătit 250.000 euro. M.D.

1 COMENTARIU

  1. Gentea, ai ajuns curva Olgutei.Stai capră cand iti comanda olteanca!!!ce pui in locul lui Istan?dar in locul lui Vladoiu?Croioru,vad ca nu prea ii place in Pitesti.Esti varza cu echipa de fotbal,dar,nici cu voleiul sau baschetul nu imi e rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.