CS Mioveni face azi vizita medicală!

0

Galben-verzii încheie și ei astăzi cea mai scurtă vacanță de iarnă avută vreodată până acum și își reiau pregătirea pe plan local. Prima acțiune este efectuarea vizitei medicale, la Grupul Școlar Colibași.
Echipa se va reuni la ora 9:00 la Grup, iar singura acțiune prevăzută pentru această zi este efectuarea vizitei medicale. Aceasta va avea loc tot la Grupul Școlar Colibași, grație unui laborator mobil ce va fi deplasat aici. Cel mai probabil la reunire nu vor fi prezenți jucători noi, galben-verzii fiind în tratative cu mai mulți fotbaliști în aceste zile pentru a se alătura echipei. Așa că, vizita medicală este de așteptat să o facă jucătorii din lotul care a fost și în prima parte a campionatului. Vor lipsi însă și câteva nume dintre jucătorii vechi, deoarece conducerea este pe cale să rezilieze câteva contracte, în urma prestațiilor avute în 2022.
Dacă astăzi se va face vizita medicală, mâine dimineață este prevăzut și primul antrenament oficial din 2023, tot la Grupul Școlar. Iar dacă nu apar noutăți pe banca tehnică, antrenamentul va fi condus de tehnicieni care au făcut parte din staff pe finalul sezonului.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.