Garita rămâne la Pitești!

0
  • Oficialii clubului FC Argeș au lămurit situația atacantului camerunez

Conducerea clubului FC Argeș a organizat ieri prima conferință de presă din noul an cu prilejul lansării apei ”Vulturii Violeți”, produsă de producătorul local Apa din Noy.
În fața reprezentanților mass-media au fost prezenți Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului FC Argeș, atacantul Arnold Garita și Nicolae Gagea, directorul general al companie Apa din Noy. Apa produsă sub brandul FC Argeș va fi comercializată la magazinele Favorit din Pitești și la Barul Vulturilor din incinta stadionului Nicolae Dobrin.

”Toți jucătorii își doresc să câștige bani mai mulți”

Daniel Stanciu, directorul executiv al grupării din Trivale, a dezmințit oficial zvonurile apărute în presă conform cărora Garita ar urma să fie transferat în această iarnă: ” Arnold este unul dintre cei mai reprezentativi jucători și este aici nu în alte parte. Am văzut că sunt multe știri apărute în presă și vă pot confirma că nu sunt reale. Este în continuare cu noi și va rămâne la noi cel puțin până în vară. Mai are contract cu noi încă un an și jumătate. În vară va trebui să luăm o decizie. Orice jucător străin care vine în România își dorește să aibă evoluții cât mai bune și să câștige bani mai mulți. Sunt sigur că dacă va avea evoluții la fel de bune ca până acum, vor veni și oferte convenabile pentru club, dar și pentru el. Garita mai are patru frați pe care îi întreține”.

Echipa se va muta la Mioveni

Oficialul alb-violet a anunțat că sunt șanse foarte mari ca FC Argeș să joace la Mioveni: ”O să ne mutăm, arena va fi demolată, vom juca în altă parte. Cheltuielile vor crește. Avem sponsori care ne-au anunțat că nu mai pot face față. Trebuie să vedem realitatea. Astăzi putem să facem mai mult, mâine… Trebuie să ne completăm un buget. Nu primim nimic gratis” a mai spus Stanciu.

Întăriri pe mai multe posturi, dar și plecări

În privința componenței lotului cu care FC Argeș va aborda partea secundă a sezonului, Daniel Stanciu a confirmat că vor fi veniri, dar și plecări: ”Astăzi, la reunirea lotului, vor fi prezenți patru jucători noi. Vor acoperi posturile de fundaș central, fundaș stânga și mijlocaș. Tot astăzi vom anunța și patru-cinci jucători că nu vor mai intra în vederile noastre. Cei care vor veni au girul antrenorului Marius Croitoru care va prelua și atribuțiile de manager sportiv. Eu îmi doresc să completăm golul lăsat de Jean Vlădoiu într-un timp cât mai scurt. Suntem în discuții cu mai multe persoane pentru acest post” a concluzionat oficialul argeșean. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.