CS Mioveni, o variantă pentru Bogdan Rusu!

Date:

Atacantul Bogdan Rusu a reziliat contractul cu FCSB și s-ar putea întoarce la CS Mioveni. De altfel, în România, până la finalul sezonului, echipa argeșeană este singura la care jucătorul mai poate evolua.
În schimb, pentru Rusu o variantă ar mai fi un campionat din afară, care încă nu a început. La scurt timp după ce a semnat rezilierea cu FCSB, fostul atacant al Mioveniului a declarat: „Am reziliat contractul cu FCSB, sunt jucător liber de contract. Am varianta CS Mioveni, dar și o echipă dintr-un campionat care încă nu a început, vezi China, țările nordice, Lituania, Letonia, Kazahstan. Ce pot să spun de FCSB? Un grup frumos, puternic, o experiență bună pentru mine, am jucat în UEFA Conference League cu formații mari precum Anderlecht sau West Ham. Eu nu m-am antrenat cu cei de la FCSB anul acesta, nu am făcut niciun scandal, cum s-a scris. Conducerea mi-a transmis că soluția este să merg la echipa secundă. Eu nu accept acest lucru. Nu am fost niciodată genul de jucător care să stea pe bară și să primească banii. Puteam foarte bine să fac asta până la vară”. S.M.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...