Cu viteza a rănit patru oameni!

Date:

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Voineasa, judeţul Dâmboviţa, este vinovat de rănirea a patru oameni, după ce a provocat ieri un accident rutier în comuna Priboieni. A lovit un alt autoturism, iar şoferul nevinovat a rămas încarcerat între fiarele maşinii sale. Printre victime se numără şi două minore, una de 16 ani şi alta de 4 ani. Conducătorul dâmboviţean a scăpat nevătămat. 
Polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, au stabilit că Gabriel N. de 25 de ani, din Voinești, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism Opel Vectra pe DJ 702, pe raza localității Priboieni, din direcția Priboieni spre Boțești, a intrat în coliziune cu un autoturism Opel Astra care se deplasa din sens opus, condus de Radu C. de 22 de ani, din Beleți Negrești. În urma impactului violent, Radu C. a rămas încarcerat între fiarele maşinii sale fiind necesară intervenţia pompierilor de la descarcerare. Din accident, au suferit leziuni patru persoane. O minoră de 16 ani, pasageră în Opel Vectra, şoferul Opelului Astra, care are fracturi la mâini şi picioare, precum și Lavinia S. de 36 de ani, din Beleți Negrești și fetiţa acesteia în vârstă de 4 ani. Toţi au fost transportaţi la spital.
Oamenii legii au stabilit că Gabriel N. nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind ud din cauza ploii, iar într-o curbă la dreapta a ajuns pe contrasens şi s-a izbit violent cu Opelul Astra care circula regulamentar din sensul opus. Pe numele lui Gabriel N, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.M.Sandu

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...