Rusu la antrenamente în Liga 2

0
1

Bogdan Rusu fost atacant al FCSB s-a antrenat miercuri cu FC Brașov formație din Liga 2, deși este așteptat să se întoarcă la CS Mioveni.
Rusu și-a reziliat în această lună contractul cu viceampioana României și nu mai are drept de joc în țară decât la CS Mioveni, echipă la care a început sezonul și de la care l-a transferat Gigi Becali. Atacantul nu a ajuns însă până acum la o înțelegere cu gruparea argeșeană. Totodată el așteaptă și un evental contract afară, într-o țară estică, nordică sau asiatică acolo unde ar mai putea evolua, deoarece campionatele încep în această primăvară și ar fi considerat pentru el un sezon nou. Până una alta Rusu a fost miercuri la pregătire cu FC Brașov, sub comanda lui Dan Alexa, el fiind de origine brașovean.
”Eu îmi doresc să joc până la vară. am primit acceptul să mă antrenez cu FC Brasov până îmi rezolv situația” a declarat Bogdan Rusu pentru Liga 2.
Foto: www.liga2.prosport.ro S.M.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.