După ce și-a bătut concubina s-a spânzurat

0

A cumpărat un imobil, aflat în construcție, la intrarea în comuna Moșoaia cu intenția de a-l transforma în apartamente, dar s-a spânzurat de scripetele folosit de muncitori! Este povestea unui afacerist, în vârstă de 51 de ani, originar din Bascov, al cărui trup neînsuflețit a fost găsit ieri dimineață. Bărbatul se afla în arest la domiciliu și cu o seară înainte se certase crunt cu concubina.
În vara anului trecut Vasile Romeo M., în vârstă de 51 de ani a fost implicat înr-un scandal la clubul Duet din comuna Bascov. Acolo a avut un conflict cu un alt client. Se spune că cei doi s-ar fi certat din pricina dedicațiilor date la lăutari. După ce au plecat din club, cel cu care se certase, l-a chemat la el acasă, la Moșoaia, ca să discute. Acolo a avut loc o nouă altercație, în timpul căreia Vasile Romeo M. l-a înjunghiat cu un cuţit pe care îl avea asupra lui. A fost arestat preventiv, în iunie 2022. A stat închis până în septembrie când Tribunalul Argeș i-a schimbat măsura în arest la domiciliu. Inițial, Vasile Romeo M. a locuit în comuna Bascov, satul Mica, acolo unde își are domiciliul. După două săptămâni a cerut instanței să fie modificată măsura și să stea în arest la domiciliu în comuna Moșoaia, satul Smeura. Instanța i-a admis cererea și bărbatul s-a mutat împreună cu concubina lui, la Smeura. Vasile Romeo C. cumpărase aici o clădire, aflată în construcție, pe care intenționa să o transforme în bloc de locuințe și să vândă apartamentele, În acelaşi imobil avea amenajat un apartament în care locuia.

S-a certat cu concubina și a bătut-o

Între timp procurorii au finalizat dosarul și au dispus trimitea în judecată a acestuia, sub acuzația de tentativă de omor. Vineri, pe 13 ianuarie, a avut loc un termen de judecată prin care judecătorii au prelungit măsura arestului la domiciliu. Următoarea ședință ar fi trebuit să se judece în februarie. Nimeni nu bănuia, atunci, că a doua zi și va pune capăt zilelor. Sâmbătă, Vasile Romeo M. s-a certat rău cu concubina și a lovit-o. După scandal, femeia s-a dus să doarmă în altă cameră. Duminică dimineață, bărbatul a fost găsit mort. Cel care a făcut descoperirea este fiul său. Se bănuiește că a zăcut mort, în șteang, toată noaptea, fără ca vreun membru al familiei să aibă habar despre cele petrecute. Vasile Romeo M. a fost găsit în laţ, îmbrăcat în trening, cu gluga pe cap și desculț. Ieri în timp ce polițiștii Biroului de Investigații Criminale efectuau cercetări la fața locului, fiul victimei le-a spus că în urmă cu aproximativ două săptămâni, tatăl îi spusese că își va pune capăt zilelor, dar nu a crezut că părintele își va duce planul la sfârșit. Trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeș pentru autopsia care va stabili cu certitudine cauza morții. M.S.